OM OSS

Noen ord om oss

Idèen om CampAlta fikk vi sommeren 2011, og da arbeidet med campen startet var vi tre stykker; Rosita Modell, Frantz Jakob Rygh og Sturla Berg-Johansen.

Tanken er å gjøre fiske og friluftsliv til en levevei for oss, og til en glede for både andre og oss selv.

Vi ønsker å motivere og lære folk om fiske og friluftsliv. Legge til rette for både nybegynnere, og mer erfarne – for ikke å snakke om ekte villmenn, det som må til for å oppnå en fantastisk tur i villmarka eller langs elva, uansett vær. Også for de som ser på seg selv som helt ordinære turister, og som ønsker å se hva alt dette er mer enn å delta selv, legger vi alt til rette for – med elvebåtsafari, nordlyssafari og turer rundt i dette vakre og ville landskapet.

Vi ønsker å gi gjestene et uforglemmelig opphold i form av service og spennende opplevelser.

 

CampAlta kan tilby gode, spennende og uforglemmelige opplevelser.

Vi har hytter med innlagt vann og strøm, og vi har det vi selv kaller for ”pelsjegerhytter”. Det er kun køyer og kokemuligheter, og er tiltenkt de tøffeste som vil overnatte varmt og tørt før de legger ut på de mer krevende ekspedisjonene. Eller for fiskeren som bare vil ha et sted og hvile mellom slagene, der han/hun vader i en av verdens vakreste lakseelver under midnattssolen, få seg litt søvn og en matbit i fredningstiden mellom kl 12.00 og 18.00.

CampAlta tilbyr rene hytter og god service.

 

Våre mennesker

  • Rosita
    Ansvarlig for den daglige driften. Det…
  • Frantz Jakob
    Frantz Jakob Rygh er vårt villmarks-…
  • Sturla
    Sturla jobber mest med promotering av…

VÅR VISJON

CampAlta ønsker å selge drømmen om villmarksliv. Mange nordmenn bærer på en slik drøm. I større eller mindre grad. Vi er en nasjon av oppdagere, og det har preget oss i et par hundre år. Det enkle livet. Kaffekjelen på bålet. Tilfredsheten ved å krype ned i soveposen etter en lang dag på fjellet, og et deilig måltid som er tilberedt over åpen ild. Stillheten. Følelsen av å leve i pakt med naturen. Den romantiske drømmen om villmarka er der hos svært mange mennesker, over hele verden. Vi i CampAlta vil hjelpe deg i gang. Det er du som tar det første skrittet, og vi legger til rette for deg. Drømmen kan bli virkelig.